10 d’abril de 2021 10/4/21

L'Ajuntament incorpora a 14 nous empleats per a tasques de manteniment d'edificis i atenció social

L'Ajuntament incorpora a 14 nous empleats per a tasques de manteniment d'edificis i atenció social - (foto 1)
  • L'alcalde dóna la benvinguda als nous treballadors, que arriben a través d'un nou pla d'ocupació subvencionat per la Diputació

MÉS FOTOS
L'Ajuntament incorpora a 14 nous empleats per a tasques de manteniment d'edificis i atenció social - (foto 2)

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha rebut a un grup de 14 veïns i veïnes de la ciutat que esta setmana han començat a treballar en l'Ajuntament de Mislata. Arriben a través d'un nou pla d'ocupació, subvencionat per la Diputació de València, i durant els pròxims mesos treballaran en el Consistori, en la seua majoria realitzant tasques de manteniment d'edificis i d'espais públics.

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació havia dissenyat tres eixos d'actuació amb diversos perfils professionals, que es van convocar de manera pública a través del Servef. Deu d'estos 14 nous empleats formaran part d'un equip destinat a la millora i manteniment d'immobles i al condicionament d'espais públics urbans. Són quatre oficials de pintura, dos oficials d'obra, un oficial electricista, un oficial lampista, un delineant i un auxiliar administratiu. Tots ells estan adscrits a l'àrea d'Urbanisme.

El segon eix d'actuació està relacionat amb l'atenció a persones i col·lectius en risc d'exclusió social. Este grup, adscrit a l'àrea de Benestar Social, està format per una tècnic superior en integració social, una treballadora social i una psicòloga. La tercera actuació d'este pla d'ocupació està relacionada amb actuacions d'animació sociocultural en serveis d'oci i temps lliure.

Tots ells van ser rebuts el divendres per l'alcalde i diversos regidors del govern municipal, que els han felicitat per haver superat el procés de selecció i els han emplaçat a aprofitar al màxim esta experiència professional. Després de la trobada, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Alfredo Catalá, ha destacat els nombrosos projectes que està impulsant últimament el Consistori en matèria de formació i ocupació i els bons resultats que generen, ja que la incidència que tenen en la ciutadania és immediata i molt necessària.

Pujar