18 de gener de 2021 18/1/21

L'Ajuntament dóna la benvinguda als 51 joves que s'incorporen a través de La Dipu et beca i Mislata et beca

L'Ajuntament dóna la benvinguda als 51 joves que s'incorporen a través de La Dipu et beca i Mislata et beca - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament dóna la benvinguda als 51 joves que s'incorporen a través de La Dipu et beca i Mislata et beca - (foto 2)
  L'Ajuntament dóna la benvinguda als 51 joves que s'incorporen a través de La Dipu et beca i Mislata et beca - (foto 3)
  L'Ajuntament dóna la benvinguda als 51 joves que s'incorporen a través de La Dipu et beca i Mislata et beca - (foto 4)

  Com cada estiu, l'Ajuntament de Mislata s'ha omplit hui de moltes cares noves. Són els joves que s'incorporen als diferents departaments per a fer pràctiques formatives, a través del programa clàssic La Dipu et beca i del programa municipal Mislata et beca. Este matí, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la portaveu municipal, Mª Luisa Martínez Mora, i diversos regidors de l'equip de govern han donat la benvinguda en el saló de plens als 51 joves beneficiaris dels programes de beques.

  Enguany han sigut 33 joves els seleccionats a través de "La Dipu et beca" i 18 els del programa "Mislata et beca". En els dos casos, els estudiants tenen la mateixes condicions i gràcies a estos programes podran fer pràctiques remunerades en els mesos de juliol i agost. En la recepció d'este matí, Bielsa ha assegurat que "és un orgull i un plaer que els joves de Mislata tinguen la possibilitat de formar-se en l'Ajuntament i aplicar els seus coneixements en els diferents departaments municipals". A més, l'alcalde ha recordat que els joves i la seua particular manera de veure les coses "és fonamental per a millorar el funcionament de l'Administració i per a millorar la vida de la gent, que és el nostre principal objectiu".

  Este és el segon any que l'Ajuntament de Mislata llança amb "Mislata et Beca" una convocatòria pròpia de beques d'estiu per a estudiants per a compensar la reestructuració del tradicional programa formatiu de la Diputació de València. En total s'han atorgat 51 beques i els beneficiaris van a rebre una dotació econòmica de 500 euros al mes per la realització de 20 hores semanals.

  Pujar