18 de gener de 2021 18/1/21

Els joves de Mislata donen la benvinguda a la tardor amb un concert del Diluvi

Els joves de Mislata donen la benvinguda a la tardor amb un concert del Diluvi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els joves de Mislata donen la benvinguda a la tardor amb un concert del Diluvi - (foto 2)
  Els joves de Mislata donen la benvinguda a la tardor amb un concert del Diluvi - (foto 3)
  Els joves de Mislata donen la benvinguda a la tardor amb un concert del Diluvi - (foto 4)
  Els joves de Mislata donen la benvinguda a la tardor amb un concert del Diluvi - (foto 5)

  Com cada inici de curs, els informadors juvenils de l'Ajuntament de Mislata visiten els instituts per a informar a l'alumnat d'ESO i Batxillerat de tots els recursos, serveis i activitats que l'Ajuntament ofereix a la joventut de la ciutat. En estes xarrades els expliquen on estan els centres juvenils, quines coses poden fer-se allí i on poden apuntar-se a les nombroses propostes formatives i d'oci que organitza la regidoria de Joventut.

  Estes visites als instituts que s'estan realitzant durant estos dies serveixen, per exemple, per a informar als joves de la programació de cursos i activitats de tardor, de les pròximes activitats del programa d'oci nocturn Mislatajove 22.02, de l'agenda jove que l'Ajuntament reparteix gratuïtament i també del "I Mislata Jove Fest".

  L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Mislata ha organitzat per primera vegada una festa de benvinguda de la tardor, com les que solen organitzar les universitats, que tindrà lloc este dijous dia 19 d'octubre a la vesprada, en l'avinguda de Gregorio Gea. La cita es gratuïta i arrancarà a les 19 hores amb l'actuació del mag Nuel Galán, continuarà amb una batucada i tindrà com a plat principal el concert del Diluvi, a les 20.30 hores.

  El Diluvi és un grup de folk modern que va començar versionant cançons d'Ovidi Montllor i que porta ja tres discos perfeccionant un estil propi, que ells anomenen "mestissatge mediterrani", i que fusiona diversos estils musicals com la cúmbia, el reggae, la rumba i la musica tradicional valenciana.

  A més, durant tota la vesprada de dijous, s'instal·laran en l'avinguda punts d'informació perquè els joves coneguen totes les propostes que l'Ajuntament ofereix en el Centre Jove del Mercat i en el Centre Jove Túria, i repartirà de regal a tots els assistents el Kit Mislata Jove Fest.

  Pujar