15 de novembre de 2019 15/11/19

Javier Gil candidat a l'alcaldia de Mislata

Javier Gil candidat a l'alcaldia de Mislata - (foto 1)

  Javier Gil serà el candidat a l'alcaldia de Mislata i encapçalarà la llista de Compromís per Mislata a les eleccions municipals que se celebraran en maig. Després del període de primàries on va ser l'única candidatura que va replegar els avals necessaris. L'executiva per unanimitat va ratificar a Gil com a cap de llista de Compromís.

  Javier Gil va ser el primer regidor en la història de Compromís a l'ajuntament de Mislata. Ara, la segona vegada que es presentarà a l'alcaldia aspira a consolidar-se, al costat del seu equip, com a la força d'esquerres i valencianista de referència al municipi. «Volem continuar el treball d'aquests quatre anys per a construir la Mislata que ens demanen les veïnes i veïns. Un projecte de poble que cada vegada té més seguidors», ha comentat Javier Gil.

  «M'agradaria destacar el treball aquesta legislatura que el col·lectiu de Compromís per Mislata ha fet ajudant-nos al grup municipal. Ara volem que tota la ciutadania s'involucre en la realització del programa de govern. Volem fomentar la democràcia participativa, sempre respectant els nostres valors i projecte de ciutat, que presentarem molt prompte», ha declarat Gil.

  De fet, el pròxim 15 de febrer és presentaran les 6 primeres persones de la llista en un acte que servirà per a fer públiques les cares de l'equip que farà de Mislata una ciutat molt millor, més ecologista, feminista i valencianista.

  ocultar
  Javier Gil candidat a l'alcaldia de Mislata
  Pujar