2 d’abril de 2020 2/4/20

Gran èxit a la I Trobada de càrrecs de Compromís a Mislata

Gran èxit a la I Trobada de càrrecs de Compromís a Mislata - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gran èxit a la I Trobada de càrrecs de Compromís a Mislata - (foto 2)
  Gran èxit a la I Trobada de càrrecs de Compromís a Mislata - (foto 3)

  El dissabte Compromís per Mislata va organitzar la I Trobada de càrrecs institucionals de Compromís a L'Horta Sud al Centre Sociocultural La fàbrica a Mislata on van contar al públic assistent les seues experiències tant al govern com en l'oposició.

  Durant l'acte els càrrecs de Compromís pogueren compartir experiències en els seus pobles tant al govern com a l'oposició, una experiència enriquidora de cara a preparar les pròximes eleccions on Compromís espera reeditar i millorar els resultats obtinguts a la comarca considerant-se com la força de referència d'esquerres.

  L'acte va consistir en dues taules redones moderades per dos periodistes on primer van participar alcaldesses i alcaldes que van contar les seues vivències al capdavant dels seus ajuntaments. En aquesta taula estaven Isabel Martín (Alcaldessa de Paiporta), Ricard Barberà (Alcalde de Xirivella), Ferran Baixauli (Alcalde de Sedaví) i Dolors Gimeno(Portaveu Compromís Catarroja).

  La segona taula els participants van anar comentant els entrebancs que es trobaven en el seu dia a dia en l'oposició, les participants van ser Xavi Rius, (portaveu de Compromís Picanya), Javier Gil (Portaveu Compromís per Mislata), Pau Alabajos (Portaveu Compromís Torrent) i Amàlia Esquerdo (Portaveu Compromís Alfafar).

  Pujar