22 d’octubre de 2019 22/10/19

La Fira de l'Esport de Mislata celebra amb èxit de públic la seua primera edició

La Fira de l'Esport de Mislata celebra amb èxit de públic la seua primera edició - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Fira de l'Esport de Mislata celebra amb èxit de públic la seua primera edició - (foto 2)
  La Fira de l'Esport de Mislata celebra amb èxit de públic la seua primera edició - (foto 3)
  La Fira de l'Esport de Mislata celebra amb èxit de públic la seua primera edició - (foto 4)
  La Fira de l'Esport de Mislata celebra amb èxit de públic la seua primera edició - (foto 5)
  La Fira de l'Esport de Mislata celebra amb èxit de públic la seua primera edició - (foto 6)
  La Fira de l'Esport de Mislata celebra amb èxit de públic la seua primera edició - (foto 7)
  La Fira de l'Esport de Mislata celebra amb èxit de públic la seua primera edició - (foto 8)

  L'èxit de qualsevol fira que es marque com a objectiu la projecció social dels seus participants es mesura per l'afluència de públic a l'esdeveniment. Per això hui, tant la regidoria d'Esports de Mislata com els clubs locals i tots els establiments comercials que han participat en la primera edició de la "Fira de l'Esport" de Mislata es mostren molt satisfets amb el resultat d'aquesta iniciativa. Durant tot el cap de setmana, però especialment el dissabte a la vesprada i el diumenge al matí, milers de persones han passat per la Plaça Major per a descobrir tot el potencial esportiu que ofereix la ciutat, atrets en gran part per una potent programació d'activitats per a tots els públics.

  El regidor d'Esports, Toni Arenas, ha donat les gràcies a "tots els que heu participat en aquesta gran fira de l'esport local; és la primera pedra d'un projecte de tots i totes, que hem de seguir construint junts". Sobre els objectius de l'esdeveniment, Arenas es mostra satisfet perquè "els clubs tenen en aquesta fira una gran aparador per a donar-se a conèixer i de fet s'han produït moltes inscripcions durant el cap de setmana" i destaca un fet important, "que la fira ha servit també perquè els clubs es coneguen entre si, perquè els seus dirigents estrenyen llaços d'amistat i fins i tot perquè sorgisquen nous projectes col·laboratius".

  I és que durant tres dies els clubs esportius han mostrat a la ciutadania el millor d'ells mateixos. També ho han fet els comerços i establiments relacionats amb la salut i l'esport, com els gimnasos, les clíniques de fisioteràpia o les tendes d'alimentació i suplementació esportiva. A més de les casetes del recinte, la I Fira de l'Esport ha comptat amb un centenar d'activitats esportives per a xiquets i majors: exhibicions, tornejos, concursos, classes magistrals, tallers, xarrades i demostracions d'una infinitat de disciplines esportives i de múltiples qüestions relacionades amb la salut.

  A part de les casetes dels clubs i entitats participants, el recinte firal comptava amb tres pistes esportives, a més d'un escenari, on també s'han fet actuacions i exhibicions esportives. En definitiva, la I Fira de l'Esport ha sigut tot un èxit i el govern de Carlos Fernández Bielsa confirma que es tracta d'un esdeveniment que naix amb l'objectiu de consolidar-se dins de la la programació municipal i convertir-se "en la gran festa de l'esport local".

  ocultar
  La Fira de l'Esport de Mislata celebra amb èxit de públic la seua primera edició
  Pujar