1 de juny de 2020 1/6/20

La Fàbrica de Mislata inicia la seua oferta formativa de tardor amb un curs d'anglès

La Fàbrica de Mislata inicia la seua oferta formativa de tardor amb un curs d'anglès - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Fàbrica de Mislata inicia la seua oferta formativa de tardor amb un curs d'anglès - (foto 2)
  La Fàbrica de Mislata inicia la seua oferta formativa de tardor amb un curs d'anglès - (foto 3)
  La Fàbrica de Mislata inicia la seua oferta formativa de tardor amb un curs d'anglès - (foto 4)

  Mislata ha iniciat els cursos i tallers de formació del centre sociocultural La Fàbrica dirigits a tots els veïns i veïnes del municipi. Ho ha fet amb un curs d'anglès oral, específic per a persones amb un nivell A2, a mitat de camí entre el nivell bàsic i el nivell intermedi.

  La diferència d'este curs d'anglès amb uns altres més teòrics radica que este utilitza metodologies dinàmiques per a aconseguir que les classes siguen més amenes i entretingudes. Alejandro Caro, professor del curs i investigador de la Universitat de València, afirma que "mitjançant esta metodologia s'aconsegueix que l'alumnat tinga una motivació constant, essencial per a un millor aprenentatge". L'objectiu, explica el professor, és impartir classes personalitzades per a traure el potencial de cada alumne, "ja que l'aprenentatge de cada persona és diferent".

  Amb este curs s'obri el cicle de propostes formatives que l'Ajuntament ofereix esta tardor a la ciutadania a través del que es coneix com "La Fàbrica de formació". L'oferta continuarà el pròxim 14 de novembre amb els cursos de "Marqueting digital i xarxes socials", un dels continguts més demandats actualment, que posen en relleu la importància del tractament de les noves tecnologies de la comunicació en els negocis locals i empreses. Li seguirà el de "Retoc fotogràfic" i el de "Converteix la teua afició en professió".

  A més, La Fàbrica també ha planificat activitats creatives i educatives per als més menuts emmarcades en el programa "La Fàbrica menuda". En elles, els xiquets i xiquetes de Mislata podran crear ulleres de realitat augmentada, manipular robòtica o elaborar maquetes a partir de plànols de la ciutat, entre altres propostes.

  La programació de la Fàbrica també inclou oci i propostes d'escenari. La màgia i els contacontes tindran un protagonisme especial en la "Fàbrica d'Espectacles" d'esta tardor. Tota la informació està disponible en la web municipal mislata.es.

  Pujar