17 de novembre de 2019 17/11/19

Compromís es proposa "Construir Mislata" de dalt a baix

Compromís es proposa "Construir Mislata" de dalt a baix - (foto 1)

  "Construir Mislata" és el projecte de Compromís per a arrancar la precampanya per a les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig, amb una sèrie d'accions que valoraran el treball de Compromís a l'ajuntament de Mislata.

  Javier Gil, portaveu de Compromís i candidat a l'alcaldia, s'ha mostrat content pel treball fet en aquests quatre anys, però al mateix temps ha alçat l'exigència. "Estem contents del treball que hem desenvolupat en aquesta legislatura, hem aconseguit ajudes per a l'escolarització dels menuts de 0 a 3 anys, la instal·lació de desfibril·ladors en els centres educatius, hem traslladat als responsables de l'Hospital Militar la necessitat d'una unitat multidisciplinar per tractar la fibromiàlgia a Mislata, en definitiva, estem millorant la vida de les persones. Aquest és el camí que hem de seguir, el canvi per a construir Mislata només ha fet que començar".

  La campanya "Construir Mislata" consistirà en una sèrie d'activitats i accions per tal de construir col·lectivament la Mislata del futur. L'equip de Compromís per Mislata eixirà a les places i carrers dels barris del municipi per explicar la tasca realitzada en la legislatura i recollir les propostes del veïnat. Aquestes activitats aniran acompanyades d'una campanya en la web i xarxes socials que detallaran les acciones desenvolupades dins del projecte "Construir Mislata".

  En paraules de Javier Gil "amb aquest projecte estem treballant per construir una Mislata per a les persones, més sostenible, més saludable, més feminista, més participativa i, com sempre, en clau valenciana".

  La primera activitat tindrà lloc el dimecres 6 de febrer a partir de les 16,30 h al barri Almasil, concretament al Carrer Santa Cecilia.

   

   

   

   

  ocultar
  Compromís es proposa "Construir Mislata" de dalt a baix
  Pujar