9 de desembre de 2019 9/12/19

Compromís per Mislata presenta la llista electoral davant un gran nombre d'assistents i associacions del municipi

Compromís per Mislata presenta la llista electoral davant un gran nombre d'assistents i associacions del municipi - (foto 1)

  Compromís per Mislata ha presentat als 5 candidats i candidates que acompanyaran Javier Gil en el camí cap a l'alcaldia de Mislata. L'actual regidor i candidat ha estat valorat positivament per la tasca desenvolupada i repeteix com a candidat acompanyat en les primeres posicions per Sílvia Maiques, Fran Cervera, Núria Vidal, Natxo Andreu i Merce Mora.

  "Hem format un equip sòlid durant aquestos 4 anys, i aquest treball hui es materialitza en la llista electoral que presentem, una llista que naix de la confiança mútua i de l'objectiu compartit de millorar la vida de totes les mislateres i mislaters" ha comentat Gil.

  Per la seua banda la número dos de Compromís per Mislata, Sílvia Maiques, ha volgut remarcar la necessitat de fer polítiques pensant en les necessitats reals de les persones: "assumim el compromís d'escoltar a la gent, d'entendre què és el que necessita i aportar solucions".

  L'acte de presentació de la candidatura ha comptat amb la presència d'Enric Bataller, diputat de Compromís en el Congrés, i de Clara Ferrando, Secretària Autonòmica d'Hisenda, els quals van mostrar el seu suport cap a la candidatura i van manifestar la importància dels col·lectius locals en la participació política. Al Centre Jove El Mercat van assistir associacions del municipi, regidors i regidores de la comarca, el diputat provincial Xavi Rius, y veïnat de Mislata.

  ocultar
  Compromís per Mislata presenta la llista electoral davant un gran nombre d'assistents i associacions del municipi
  Pujar