16 d’octubre de 2019 16/10/19

Compromís demana un procés participatiu per a l’avinguda de la Pau

Compromís demana un procés participatiu per a l’avinguda de la Pau - (foto 1)

Compromís per Mislata ha demanat un procés participatiu per decidir l'ús del parc Santo Domingo de Guzmán a l'avinguda de la Pau, que es debatrà aquest ple d'octubre. Javier Gil, portaveu del grup municipal, ha explicat que "fa més de mig any vam presentar una proposta semblant, però el govern de Bielsa ens va demanar retirar la moció per esbrinar la titularitat dels terrenys del parc".

"Davant la manca de respostes, hui tornem a presentar la moció incloent un punt addicional per garantir uns nivells adequats de neteja, seguretat i salubritat al barri". L'edil de Compromís ha matisat que "encara que no estiga clara la titularitat dels terrenys, l'Ajuntament de Mislata pot iniciar les actuacions adients per portar a terme una consulta ciutadana i al mateix temps, garantir uns mínims de neteja i seguretat al barri, demandes històriques de l'associació de veïns de l'avinguda de la Pau".

"Apostar i impulsar la participació veïnal és creure en un projecte de ciutat on la ciutadania siga qui decidisca com vol que siga el poble on viu." Ha declarat Javier Gil, que a més ha recordat "que els processos participatius perquè tinguen resultats a llarg termini no s'han d'improvisar i han de seguir una metodologia clara i definida".

El barri compta amb una associació de veïns i veïnes que fomenta i promou millores per al barri relacionades amb l'enllumenat, la neteja, la seguretat i els jardins. "Fruit del contacte i la comunicació amb el veïnat naix aquesta moció, que busca millorar una zona de Mislata que encara que estiguen a l'altra banda del llit del riu Túria són tan mislaters com la resta" ha conclòs Gil.

ocultar
Compromís demana un procés participatiu per a l’avinguda de la Pau
Pujar