elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La companyia Guerrilla Impro ofereix el seu divertit espectacle d'improvisació teatral

La companyia Guerrilla Impro ofereix el seu divertit espectacle d'improvisació teatral
  MÉS FOTOS
  La companyia Guerrilla Impro ofereix el seu divertit espectacle d'improvisació teatral - (foto 2)
  La companyia Guerrilla Impro ofereix el seu divertit espectacle d'improvisació teatral - (foto 3)
  La companyia Guerrilla Impro ofereix el seu divertit espectacle d'improvisació teatral - (foto 4)

  Emmarcat dins de la programació hivernal de cursos i activitats que l'Ajuntament ofereix als i les joves de la ciutat, el Centre Jove del Mercat va acollir el divendres a la vesprada una divertida actuació de Guerrilla Impro, una companyia especialitzada en espectacles d'improvisació teatral.

  La sala polivalent del Mercat es va omplir per complet per a assistir a un xou en el qual el públic i els actors interaccionen conjuntament. La participació del públic assistent a aquestos espectacles d'humor improvisat és tan important que fins i tot decideixen ells mateixos el títol de la història, els personatges que intervenen i l'estil de l'escena. Un format recolzat a més amb música en directe.

  Guerrilla Impro va aconseguir divertir al nombrós públic i provocar riallades de principi de fi. La companyia està formada per actors professionals i improvisadors de renom procedents de diverses companyies com JUJA, Teatre Instantani i Decopivolta Teatre, aquesta última formada per les mislateres Laia Sales i Mar Marcos.

  Pujar