11 d’agost de 2020 11/8/20

La companyia Guerrilla Impro ofereix el seu divertit espectacle d'improvisació teatral

La companyia Guerrilla Impro ofereix el seu divertit espectacle d'improvisació teatral - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La companyia Guerrilla Impro ofereix el seu divertit espectacle d'improvisació teatral - (foto 2)
  La companyia Guerrilla Impro ofereix el seu divertit espectacle d'improvisació teatral - (foto 3)
  La companyia Guerrilla Impro ofereix el seu divertit espectacle d'improvisació teatral - (foto 4)

  Emmarcat dins de la programació hivernal de cursos i activitats que l'Ajuntament ofereix als i les joves de la ciutat, el Centre Jove del Mercat va acollir el divendres a la vesprada una divertida actuació de Guerrilla Impro, una companyia especialitzada en espectacles d'improvisació teatral.

  La sala polivalent del Mercat es va omplir per complet per a assistir a un xou en el qual el públic i els actors interaccionen conjuntament. La participació del públic assistent a aquestos espectacles d'humor improvisat és tan important que fins i tot decideixen ells mateixos el títol de la història, els personatges que intervenen i l'estil de l'escena. Un format recolzat a més amb música en directe.

  Guerrilla Impro va aconseguir divertir al nombrós públic i provocar riallades de principi de fi. La companyia està formada per actors professionals i improvisadors de renom procedents de diverses companyies com JUJA, Teatre Instantani i Decopivolta Teatre, aquesta última formada per les mislateres Laia Sales i Mar Marcos.

  Pujar