6 de juny de 2020 6/6/20

El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat

El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat - (foto 2)
  El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat - (foto 3)
  El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat - (foto 4)
  El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat - (foto 5)
  El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat - (foto 6)
  El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat - (foto 7)
  El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat - (foto 8)

  La Fàbrica de Mislata s'ha convertit en un dels referents formatius de la ciutat gràcies a la programació de cursos i tallers que ofereix l'Ajuntament. Esta setmana han arrancat dos tallers amb ple d'alumnes, atrets per la possibilitat d'ampliar coneixements durant els pròxims mesos. Endinsar-se en el món de la fotografia digital i aconseguir expressar-se en un anglès fluït són els objectius d'estos dos cursos que estan en marxa des de fa uns dies.

  En el cas del curs d'introducció a la fotografia es requeria un nivell mitjà de coneixements tant de fotografia digital com de càmeres réflex. Els alumnes reben formació teòrica en les aules d'informàtica de la Fàbrica i també pràctica en l'exterior de les instal·lacions. El curs, impartit per Paco Barreda, intenta cercar un equilibri entre la presa fotogràfica i l'edició i cada cert nombre de sessions en l'aula posen en pràctica l'après amb diferents eixides. 

  Al costat del de fotografia s'està impartint estos dies un taller de conversa en anglès. El curs està orientat al fet que els joves practiquen l'anglès oral, acompanyats per orientadors nadius que els guiaran tractant diferents temes d'interès. Este taller, que compta amb dos nivells, té com a objectiu preparar als alumnes per a poder mantenir una conversa en l'idioma anglosaxó. 

  L'oferta formativa continua amb el pròxim curs de "Màrqueting online" que començarà el pròxim 22 de maig. Les inscripcions tenen lloc en el propi centre, de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 17 a 21 hores. L'activitat d'estos cursos i tallers s'uneix també a la gran demanda que té diàriament la sala d'estudi de la Fàbrica, on cada dia assisteixen molts joves a preparar exàmens, anotacions i treballs de classe.

   

  Pujar