10 de juliol de 2020 10/7/20

Els amants del "kangoo" es donen cita a Mislata per a gaudir d'una divertida jornada de salts

Els amants del "kangoo" es donen cita a Mislata per a gaudir d'una divertida jornada de salts - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els amants del "kangoo" es donen cita a Mislata per a gaudir d'una divertida jornada de salts - (foto 2)
  Els amants del "kangoo" es donen cita a Mislata per a gaudir d'una divertida jornada de salts - (foto 3)
  Els amants del "kangoo" es donen cita a Mislata per a gaudir d'una divertida jornada de salts - (foto 4)
  Els amants del "kangoo" es donen cita a Mislata per a gaudir d'una divertida jornada de salts - (foto 5)
  Els amants del "kangoo" es donen cita a Mislata per a gaudir d'una divertida jornada de salts - (foto 6)

  El "kangoo *jumps" és un nou esport que des de fa uns anys està causant sensació en molts gimnasos. Consisteix a saltar i fer exercicis sobre unes botes que tenen la forma dels patins, però que en lloc de rodes porten unes plataformes per a fer rebotar a qui li les calça. El resultat, un esport que serveix per a cremar moltes calories i generar moltes endorfines, i que a més és molt divertit.

  A Mislata ja fa anys que existeix un club per a fomentar la pràctica d'este esport, el Kangoo Enjoy Mislata. Està dirigit per Eva Mª Cervera, instructora de "kangoo jumps" i responsable que ahir diumenge el pavelló poliesportiu del Quint acollira la primera trobada d'amants d'este esport que se celebra a la Comunitat.

  Més de 200 participants es donaren cita a Mislata per a gaudir d'una divertida jornada de salts, atrets en gran part per la reunió d'alguns dels millors instructors nacionals i internacionals de "kangoo". L'espanyola Desiré Foncubierta, l'argentí Rodrigo Bertanha i el búlgar Rossen Dimitrov, campió del món d'esta especialitat, van fer saltar de valent als participants en les seues "master class".

  El regidor d'Esports de Mislata, Toni Arenas, va inaugurar l'esdeveniment al voltant de les deu del matí i va felicitar al club Kangoo Enjoy per l'organització i per l'èxit de convocatòria. Arenas va destacar que es tracta de "una disciplina esportiva no competitiva, i molt lúdica, i esperem que tota la gent que ha vingut a Mislata des de molts racons d'Espanya es divertisquen i s'ho passen molt bé". A més, el regidor va assegurar que Mislata és "referent" en molts esports i a partir d'ara un d'ells serà el "kangoo jumps".

  Pujar