7 d’agost de 2020 7/8/20

Els alumnes de 4º de Primària del Sagrado Corazón guanyen el concurs per a triar el lema de la Biblioteca de Mislata

Els alumnes de 4º de Primària del Sagrado Corazón guanyen el concurs per a triar el lema de la Biblioteca de Mislata - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els alumnes de 4º de Primària del Sagrado Corazón guanyen el concurs per a triar el lema de la Biblioteca de Mislata - (foto 2)
  Els alumnes de 4º de Primària del Sagrado Corazón guanyen el concurs per a triar el lema de la Biblioteca de Mislata - (foto 3)

  "La Biblioteca, un llac d'imaginació". Este serà el lema de la Biblioteca de Mislata durant el pròxim any. Els seus autors són els i les alumnes de 4º de Primària del col·legi Sagrado Corazón, que han sigut els guanyadors del concurs que convoca l'Ajuntament de Mislata coincidint amb la celebració del Dia de les Biblioteques.

  L'eslògan va escrit sobre un dibuix que ha pintat Lidia Gabriel Domingo, alumna de la classe, on a més de les lletres han representat un gran llac ple de llibres i envoltat de verds prats i muntanyes nevades. En un raconet, a la falda d'una muntanya, es veu una caseta, com si fora un refugi, amb un cartell que indica que es tracta de la Biblioteca. El premi per haver guanyat el concurs consisteix en un lot de llibres per a tota la classe i l'orgull de veure publicat el seu dibuix i la seua frase en la Biblioteca de Mislata durant tot un any.

  El concurs es convoca a través dels tutors de 4º de Primària de tots els col·legis de Mislata i poden participar tant de manera individual com en grup, amb tota la classe. La idea és que els escolars expressen en una frase què és per a ells la Biblioteca, quins serveis ofereix o què poden fer o descobrir allí.

  El premi es lliurarà al desembre, en la tradicional festa de Nadal que cada any organitza la Biblioteca de Mislata, però s'ha fet públic hui. La regidora de Cultura, Pepi Luján, ha visitat el col·legi Sagrado Corazón per a portar-los la bona notícia.

  Pujar