elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El militant valencià Ximo Aparici anuncia la seua candidatura per a presidir Ciutadans

El militant valencià Ximo Aparici anuncia la seua candidatura per a presidir Ciutadans
  • S'enfrontarà a Inés Arrimadas i Francisco Igea per a presidir la formació taronja

La carrera feia la presència de Ciutadans compta ara amb un nou integrant: l'afiliat valencià Ximo Aparici. El Comité de Garanties ha donat el vistiplau a la seua candidatura, segons han comunicat des del partit, en complir tots els requisits necessaris.

Aparici està afiliat a la formació taronja en la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna, i es presenta amb la idea de defensar la volta als principis fonamentals del partit.

La campanya fins a la votació arranca aquest mateix cap de setmana, i ho fa ara si amb els tres candidats llestos per a deixar-se la resta per aconseguir la presidència. Cal recordar, que el valencià s'enfronta a Inés Arrimadas i Francisco Igea, els dos principals candidats que representen a sectors molt diferenciats de Ciutadans.

D'aquesta manera, la militància haurà d'elegir de nou entre tres candidats igual que va ocórrer en 2017 quan Albert Rivera va véncer amb el 87,27% dels vots registrats al seu favor. En total, participaran en la votació 20.979 militants del partit.

Pujar