elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mazón: "No es pot gestionar la Sanitat amb prejudicis i sense escoltar els professionals”

Mazón: "No es pot gestionar la Sanitat amb prejudicis i sense escoltar els professionals”
  • El president del PPCV, la sotssecretària general de Política Social del PP, Carmen Navarro i la secretària general del PPCV, María José Catalá, es reuneixen amb el comité d'empresa de l'Hospital de La Ribera

  • El president del PPCV, Carlos Mazón, ha indicat que “no es pot gestionar la Sanitat amb prejudicis ideològics i sense escoltar els professionals”.

Mazón, la sotssecretària general de Política Social del PP, Carmen Navarro, i la secretària general del PPCV, María José Catalá, s'han reunit amb el comité d'empresa de l'Hospital de La Ribera on han conegut de primera mà la situació de l'àrea de Salut de la Ribera. “Hi ha falta de diàleg i es presenten molts problemes i mancances respecte al principal objectiu que és la millor assistència possible i, el pitjor, és que va emporando dia a dia”.

El president popular ha agraït la seua labor als treballadors que han passat un doble sotsobre: “la falta de suport i reconeixement a la seua labor enmig d'una pandèmia, i l'esforç realitzat per a atendre a tothom amb l'agreujant de la incertesa de la falta d'estabilitat i de diàleg fructífer per a aconseguir acords”.

Carlos Mazón ha assenyalat que “a Alzira és necessari aconseguir acords i dialogar amb els treballadors. Si els valencians ens donen el seu suport, reconeixerem el talent i l'experiència dels trabadores de l'Hospital d'Alzira i abordarem l'equiparació dels treballadors amb la resta de la xarxa pública valenciana. No pot ser que en aquest temps hagen dimitit dos gerents i tres directors mèdics i que les protestes estiguen a l'ordre del dia. No s'està reconeixent l'esforç del personal sanitari que ho dona tot, ofereix solucions i que, fins i tot, li ha portat a la renúncia a jubilacions i promoció interna”.

El líder popular ha indicat que “apostarem per la sanitat pública a Alzira, sense prejudicis, destinant el pressupost que es mereix. A més, blindarem el pressupost públic de la sanitat en la Comunitat Valenciana perquè mai baixe del 30% del pes total. També posarem en marxa una Direcció General d'atenció primària per a solucionar l'actual coll de botella i col·lapse en els centres de salut”.

Carlos Mazón ha advertit que “la situació sanitària a Alzira, tant en ingressos com en consultes i urgències, està empitjorant. La mesura prioritària és cuidar i escoltar a qui ens cuida i respectar-los. Tot comença amb el personal sanitari. Per això és incomprensible que no es reconega la seua experiència i estiguen en inferioritat de condicions amb professionals d'altres àrees de salut. Aquest tracte incomprensible solo es pot justificar des de dos pecats sanitaris: governar des del prejudici, governar sense diàleg i sense acords, i no tindre capacitat de gestió. No es poden atendre les necessitats sanitàries amb prejudicis i sense escoltar els professionals”.

Pujar