24 de setembre de 2020 24/9/20

Mata: “Compromís té 1.325 raons per a lloar la gestió del Govern de Pedro Sánchez”

Mata: “Compromís té 1.325 raons per a lloar la gestió del Govern de Pedro Sánchez” - (foto 1)
  • Mata convida a Compromís a “realitzar una reflexió” ja que “no pot estar atacant als socialistes sistemàticament”

“Compromís té 1.325 raons per a lloar la gestió del Govern de Pedro Sánchez”. Així s’ha pronunciat hui el vicesecretari general del PSPV-PSOE i síndic socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, qui ha explicat que “en una acció conjunta, de la qual sembla que Compromís ara es desmarca, decidim en el seu moment fer constar en els nostres pressupostos una partida de 1.325 milions vinculats al finançament”. En eixe sentit, el responsable socialista ha insistit que “tant Compromís com les valencianes i valencians tenim 1.325 raons per a felicitar-nos per tindre un Govern socialista com el de Pedro Sánchez”.

Així mateix, Mata ha posat en valor que el Ministeri d’Hisenda “mai ens ha recriminat per eixa qüestió” i ha explicat que “és el que gastem”. “L’única cosa que estem fent és fer ajustos vinculats al fet que forces com el PP, Ciutadans i independentistes tombaren el pressupost més important de les historia per als valencians”. El síndic socialista ha assegurat que, tal com han assenyalat tant el president Ximo Puig, com el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, “els ajustos no afectaran en cap cas als serveis públics fonamentals dels valencians”. Es tracta, ha destacat Mata, de “un exercici de responsabilitat per part del Consell” i ha recordat que “les retencions suposen només el 1,5% del Pressupost Consolidat de la Generalitat” i se centren en “els capítols d’inversions que no s’anaven a executar”.

Finalment, el vicesecretari general dels socialistes valencians ha convidat a Compromís a “realitzar una reflexió” ja que “no pot estar atacant als socialistes sistemàticament, entre altres coses perquè, si no hi ha Governs socialistes o no hi ha socialistes en el Govern, sempre governarà el PP”, ha conclòs.

Pujar