9 de desembre de 2019 9/12/19

Paco Comes Monmeneu, nou alcalde de Massanassa

Paco Comes Monmeneu, nou alcalde de Massanassa - (foto 1)

  Paco Comes Monmeneu ha estat triat Alcalde en el Ple celebrat hui a l'Ajuntament de Massanassa després de la renúncia de Vicent Pastor la setmana passada per motius personals. El popular ha estat triat amb els vots del seu grup.

  Paco Comes Monmeneu és el nou Alcalde de Massanassa després de la celebració del Ple d'Investidura celebrat hui. El popular ha estat triat amb els sis vots del seu grup en ser la llista més votada i cap candidatura alternativa aconseguir la majoria absoluta. Cada grup s'ha votat a si mateix.

  Les primeres paraules de Paco Comes Monmeneu com a nou Alcalde han estat para el seu antecessor Vicent Pastor, a qui li ha agraït que haja transformat el poble en aquests últims vint anys, “guanyant repetidament les eleccions i sent una persona molt propera als veïns i veïnes; sempre preocupat per resoldre els seus problemes”. “Seguiré amb el teu treball perquè així guanyarà el poble” ha comentat l’Alcalde.

  L'Alcalde també ha agraït els vots dels seus companys i ha tendit la mà a l'oposició “des del diàleg i les ganes d'aconseguir el millor per a Massanassa”. “Vull que ens il·lusionem tots, perquè en aquests deu mesos ens queden per fer projectes il·lusionants com la semipeatonalització dels vials propers als col·legis públics, la coberta del poliesportiu, la il·luminació del camp de futbol, la repavimentació de carrers o el parc d'aventures en el poliesportiu…”.

  Així mateix ha recordat projectes realitzats en aquests últims tres anys com “la implantació de la beca de transport per a universitaris o el Xec-bebè per a les famílies per gastar en el comerç local, a més dels paelleros o el projecte de la piscina.

  Finalment, l'Alcalde ha agraït la labor dels funcionaris i també la comprensió de la seua família “per les hores que dedique i dedicaré a Massanassa. Sóc un Alcalde amb la porta oberta per a tots els veïns i veïnes”.

  ocultar
  Paco Comes Monmeneu, nou alcalde de Massanassa
  Pujar