Castellano

Massanassa acollirà la segona edició del Fòrum d'Ocupació Som Talent amb una marató d'entrevistes

Massanassa acollirà la segona edició del Fòrum d'Ocupació Som Talent amb una marató d'entrevistes
  • La gran cita serà el divendres 24 de març en horari de 9 a 14h en el Pavelló Municipal, situat en el poliesportiu de la localitat.

MÉS FOTOS
Massanassa acollirà la segona edició del Fòrum d'Ocupació Som Talent amb una marató d'entrevistes - (foto 2)

Divendres que ve 24 de març, Massanassa acollirà la segona edició del Fòrum d'Ocupació SOM TALENT en el Pavelló Municipal, situat en el poliesportiu de la localitat. L'esdeveniment, que es desenvoluparà des de les nou del matí fins a les dos de la vesprada, té com a objectiu connectar a empreses i candidats/es amb la finalitat de generar contractacions laborals i facilitar la cerca d'ocupació i talent a les empreses i persones participants.

SOM TALENT MASSANASSA és una marató d'entrevistes de treball dirigit a totes aquelles persones en cerca activa d'ocupació que desitgen donar-se a conéixer a desenes d'empreses locals i de la zona en un mateix matí, i també a empreses que disposen d'ofertes d'ocupació actives i desitgen conéixer nous perfils d'una forma àgil i directa.

L'esdeveniment es durà a terme en el Pavelló Municipal del poliesportiu de Massanassa el pròxim 24 de març, des de les nou del matí fins a les dos de la vesprada.

L'alcalde de la localitat, Paco Comes, i després de l'èxit collit en la primera edició d'este esdeveniment, que es va realitzar a l'abril de 2022, destaca que "és una excel·lent oportunitat per a tots els assistents, ja que els permetrà tindre accés directe a una gran quantitat d'empreses de diversos sectors, donar-se a conéixer i mantindre una entrevista de treball real amb elles".

“Repetim el Fòrum d'Ocupació perquè és, sens dubte, una gran oportunitat i el resultat és excel·lent. En la primera edició, hem aconseguit que 57 persones trobaren treball”, afig l'alcalde.

Les persones interessades a participar en SOM TALENT MASSANASSA poden inscriure's a través de la pàgina web massanassa.somtalent.es i, adjuntant el seu currículum durant la inscripció, podran optar a presentar la seua candidatura en qualsevol de les ofertes d'ocupació publicades en la web. Les inscripcions estaran obertes fins al dia 22 de març.

SOM TALENT és una iniciativa que s'està consolidant a Massanassa com un esdeveniment clau per a la connexió entre empreses i demandants d'ocupació. En la primera edició, van participar més de 40 empreses oferint més de 230 llocs de treball, i la previsió enguany és superar estes xifres.

 

Pujar