Castellano

Ximo Puig visita Massamagrell per a conèixer la gestió local del municipi

Ximo Puig visita Massamagrell per a conèixer la gestió local del municipi
  MÉS FOTOS
  Ximo Puig visita Massamagrell per a conèixer la gestió local del municipi - (foto 2)
  Ximo Puig visita Massamagrell per a conèixer la gestió local del municipi - (foto 3)
  Ximo Puig visita Massamagrell per a conèixer la gestió local del municipi - (foto 4)
  Ximo Puig visita Massamagrell per a conèixer la gestió local del municipi - (foto 5)
  Ximo Puig visita Massamagrell per a conèixer la gestió local del municipi - (foto 6)
  Ximo Puig visita Massamagrell per a conèixer la gestió local del municipi - (foto 7)

  El president de la Generalitat, Ximo Puig ha visitat aquest matí Massamagrell per a conèixer més d'a prop la gestió local i visitar algunes instal·lacions del municipi.

  La primera parada ha sigut en el propi consistori on s'ha realitzat una recepció en el saló de plens per part de la corporació on l'alcalde, Paco Gómez li ha agraït la visita i li ha fet diverses peticions per a seguir millorant instal·lacions “no vull desaprofitar l'ocasió per a donar les gràcies per tots els canvis i avanços que gràcies al nou govern valencià estan beneficiant als nostres veïns i veïnes. D'altra banda sabent la importància de millorar les infraestructures de Massamagrell ens agradaria suprimir almenys un pas a nivell molt utilitzat i que agreuja el problema del tràfic, que es troba situat en el Carrer Serreta”.

  Per la seua banda Ximo Puig ha signat en el Llibre d'Or i ha rebut un parell d'obsequis, l'escut i la insígnia de Massamagrell.

  Tot seguit, han realitzat un recorregut pel mercat que tots els dimarts està en la Plaça de la Constitució i han pogut conversar amb algunes persones veïnes. La següent parada ha sigut en la piscina municipal les obres de la qual de rehabilitació han costat 46.600 euros i han estat a càrrec del Fons de Cooperació Municipal del Consell dins dels 322.000 euros que corresponen a Massamagrell.

  Amb aquest Fons es va a poder equipar el nou Camp de Futbol i la rehabilitació dels vestuaris del Minitrinquet, arreglar la coberta del One Wall i l'adequació de la sala de frontons. A més amb aquesta dotació econòmica s'ha augmentat la partida de serveis socials, amb augment de les ajudes socials i noves beques de guarderia o de llibres i material escolar per a la gent amb escassos recursos.

  Finalment han visitat el col·legi Bisbe Amigó, on enguany s'ha engegat un aula pública per a alumnes i alumnes de dos anys, del projecte pilot de la Generalitat, i s'ha sol·licitat al President que es puga ampliar també als altres col·legis del municipi.Final del formulario

   

  Pujar