Castellano

La Universitat de la Plata investeix a Luis Jimena Quesada, Doctor Honoris causa

La Universitat de la Plata investeix a Luis Jimena Quesada, Doctor Honoris causa
  MÉS FOTOS
  La Universitat de la Plata investeix a Luis Jimena Quesada, Doctor Honoris causa - (foto 2)

  La Facultat de Ciències Jurídiques i Socials de la Plata, UNLP ha investit al catedràtic de Dret Constitucional en la Universitat de València i membre de l'Institut Internacional de Drets Humans d'Estrasburg, Luis Jimena, Doctor Honoris Causa en reconeixement a la seua trajectòria i aportació al món del dret internacional dels drets humans.

  L'acte va tenir lloc el 17 de març i va ser encapçalat pel President de la Universitat de la Plata, Llic. Raúl Perdomo. La distinció va ser aprovada per unanimitat per l'Honorable Consell Superior, a proposta d'aquesta Facultat, amb base en un projecte presentat per l'Institut de Drets Humans.

  Des de l'Ajuntament de Massamagrell se li felicita no solament per la seua nova distinció, també per la seua trajectòria personal i tal com comenta l'alcalde del municipi, Paco Gómez "ens enorgulleix explicar entre la nostra ciudanía al massamagrellenc Luis Jimena. Li felicitem per la seua nova distinció i li agraïm la contribució que suposa el seu treball en matèria de Drets Humans".

  Luis Jimena Quesada va ser guardonat amb el Primer Premi "Vila de Massamagrell" i va ser també el pregoner oficial de les Festes Majors de 2016. A més és catedràtic de Dret Constitucional a la Universitat de València, és membre de l'Institut Internacional de Drets Humans d'Estrasburg, França; és un acadèmic reconegut mundialment tant pel seu treball en dret internacional referent als drets humans com per la seua trajectòria personal. El seu compromís amb la temàtica ho ha portat a ocupar càrrecs d'importància, així ha integrat i ha sigut president del Comitè Europeu de Drets Socials del Consell d'Europa, i és magistrat Suplent de la Cort Suprema de Justícia de la Comunitat Autònoma de València.

  Pujar