20 d’octubre de 2020 20/10/20

El Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda comença a conèixer les seues finals

El Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda comença a conèixer les seues finals - (foto 1)
  • La séptima edición del Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda ya tiene definida la final de su máxima categoría, donde se enfrentarán los equipos de Massamagrell y Riba-roja

Aquesta es, de moment, la única categoria que ha completat les seues semifinals, de les quals s'han classificat les formacions que lluitaran pel títol absolut del campionat. En el cas de Massamagrell, Alberto, Hector, Ximo i Emilio completaren el passat cap de setmana una gran partida davant la seua afició, ja que deixaren als joves jugadors del Delifret-Magber Petrer A en 25 en l'enfrontament de tornada jugat en el trinquet de Massamagrell. Com la partida d'anada es va tancar amb un 60 a 35 favorable als alacantins, la diferència de jocs entre les dues partides és el que classifica als de l'Horta per a la gran final. Per l'altre costat del quadre, es va viure una situació pareguda, tot i que finalment no es viure la remontada. En aquesta semifinal s'enfrontaven el Riba-roja A i l'Onda, amb un primer resultat de 60 a 25 per als del Camp de Turia. La tornada, jugada dissabte passat en el trinquet del club de la Plana, quedava en un 60 a 35 favorable a la jove formació de l'Onda, insuficient per a completar altra remuntada èpica, i que farà jugar una nova final al club de Riba-roja.

Pel que fa a la divisió de plata, Foios va caura en la primera semifinal davant el Moncada A, 40 a 60, mentre que Riba-roja B apunta a la final, després de deixar en 20 a l'equip d'El Genovés. En tercera categoria son el Màxim Doménech Alberic, que guanyava 60 a 20 al Juanjo Trad. La Valldigna, i el Delifret-Magber Petrer B, que deixava en idèntic marcador al Trinquet de Torrent B, els que apunten a la seua final. Ja en quarta A, les dues eliminatòries estan molt obertes, ja que Manises B va caure 50 a 60 davant el Moncada C, mentre que l'Ondara guanyava 60 a 45 al Trinquet de Torrent C. Per últim, en quarta B, l'Amics Pilota Xilxes, que deixava en 35 al Trinquet de Torrent D, apunta a la final de categoria, on s'enfrontarà al guanyador del derby de l'altra semifinal, que disputen el Riba-roja D i el Riba-roja E.

Pujar