Castellano

S'inicia el programa d'ocupació i formació “ET-Formem” de Massamagrell

S'inicia el programa d'ocupació i formació “ET-Formem” de Massamagrell

  El passat 2 de maig es va iniciar a Massamagrell el programa d'ocupació i formació “Escoles d’Ocupació ET-Formem” amb l'objectiu de millorar la qualificació professional de les persones participants i facilitar la seua inserció laboral.

  La subvenció de 399.660€ concedida pel Servef permet la contractació durant un any de 20 alumnes en les especialitats de: Atenció sociosanitària a persones depenents en el domicili i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes. I altres cinc persones entre docents i directius, a més de tot el material necessari.

  Aquestes persones van ser seleccionades entre aturats inscrits en les oficines Servef pertanyents a col·lectius amb dificultats d'inserció laboral o a col·lectius vulnerables segons el previst en l'ORDRE 14/2017, de 17 de juliol, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

  “Durant aquest període els alumnes cursaran la formació corresponent al certificat de professionalitat al mateix temps que realitzaran treballs per a emplenar i enfortir la seua formació percebent un salari equivalent al Salari Mínim Interprofessional. Aquells que després de cursar el programa hagen superat totes les proves obtenen el Certificat De Professionalitat que els permetrà optar a un lloc de treball qualificat”, explica la regidora d'Ocupació, Sabrina León.

  “Des de l'Ajuntament apostem per programes com aquest, en els quals es dóna una oportunitat laboral alhora que es rep formació. Esperem que els alumnes aprofiten aquesta oportunitat i els servisca de cara al futur”, comenta l'alcalde, Pep Galarza.

   

  Pujar