Castellano

Samuel Piqueras guanya el Concurs de Cartells del Dia Internacional de la Dona

Samuel Piqueras guanya el Concurs de Cartells del Dia Internacional de la Dona
  MÉS FOTOS
  Samuel Piqueras guanya el Concurs de Cartells del Dia Internacional de la Dona - (foto 2)

  Ahir, dimarts 5 de març, a les 20 hores en el Centre Cultural va tindre lloc l'entrega de premis de la XI edició del Concurs de Cartells per al Dia Internacional de la Dona.

  Els premis en joc eren un dotat amb 350 euros per al millor cartell valorat segons un jurat expert, i altre dotat amb 200 euros per al millor cartell elegit mitjançant una votació ciutadana en la que els veïns i veïnes del municipi majors de 14 anys votaren la seua obra preferida al llarg d'una setmana.

  El cartell baix el lema "La igualtat s'ensenya des de la infància" de Samuel Piqueras Cámara va ser el guanyador d'ambdós premis aconseguint així proclamar-se com a l'únic guanyador del concurs d'aquest any. El seu pare va ser l'encarregat de recollir el premi per part de la regidora d'Igualtat, Nina Sepúlveda, i el primer tinent d'alcalde, Paco Gómez.

  Aquest cartell guanyador serà utilitzat l'any que ve com a cartell oficial per a tota la programació relacionada amb el Dia de la Dona, i fins al dia 15 de març romandrà exposat al Centre Cultural junt amb la resta dels cartells participants.

   

  Pujar