5 de juliol de 2020 5/7/20

Puchol II i Salva es proclamen vencedors del Trofeu Alcaldia

Puchol II i Salva es proclamen vencedors del Trofeu Alcaldia - (foto 1)

  Durant la vesprada d'ahir, dimarts 6 d'octubre, es va disputar al trinquet Tio Pena de Massamagrell el Trofeu Alcaldia de pilota valenciana. Una partida prevista per al dimarts 25 de setembre en plenes Festes Majors, que es va veure obligada a posposar-se per culpa del mal oratge d'aquell dia.

  Puchol II i Salva, de blau, s'enfrontaven davant Soro III i Raül, de roig, en una final molt entretinguda i gaudida. Després d'una forta lluita els blaus aconseguien proclamar-se vencedors deixant el marcador amb un resultat final de 60-50.
  En acabar, el Director General d'Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moyà, i el Coordinador de la Generalitat, Sebastià Giner, junt amb l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, i el regidor d'Esports, Paco Gómez, feren el lliurament dels trofeus i el premi a la corda enmig dels aplaudiments del públic.

  Abans de la final, dos equips de l'Escola de Pilota de Massamagrell havien jugat una partida d'exhibició, en la que Juanma, Jorge i Andreu; i Jordi, Carlos i Joan demostraren les seues aptituds en el joc.

  "Una setmana després del previst, s'ha disputat finalment el Trofeu Alcaldia de les Festes Majors tan esperat per alguns. Vuic donar l'enhorabona als guanyadors i felicitar a les dos parelles pel seu esforç i dedicació, ha sigut una gran partida la qual hem pogut gaudir tots els presents", comentava el regidor d'Esports, Paco Gómez.

  "Des de l'Ajuntament apostem per seguir celebrant el tradicional Trofeu Alcaldia de les Festes Majors, que ja és una partida referent en la pilota valenciana del nostre poble. Gràcies als quatre jugadors per fer-la possible durant un any més, heu estat sorprenents", exposava l'alcalde, Pep Galarza.

   

  Pujar