Castellano

La Policia Local de Massamagrell fa ús del nou desfibril·lador en una actuació de reanimació al Barri de la Magdalena

La Policia Local de Massamagrell fa ús del nou desfibril·lador en una actuació de reanimació al Barri de la Magdalena
  MÉS FOTOS
  La Policia Local de Massamagrell fa ús del nou desfibril·lador en una actuació de reanimació al Barri de la Magdalena - (foto 2)

  Dissabte passat 11 de febrer la Policia Local de Massamagrell va rebre un avís des del Centre de Coordinació d'Emergència. Amb la major celeritat possible van acudir al Barri de la Magdalena a atendre a una dona d'avançada edat que es trobava inconscient sense apreciar-se constants vitals.

  Els agents van acudir al domicili amb l'aparell desfibril·lador que ha adquirit el municipi sota la campanya "Jo et Salve" impulsant que aquests puguen actuar com a unitat mòbil. Mentre, un altre dels aparells ja es troba col·locat a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament.

  Gràcies als cursos de formació que s'han impartit tant al cos de policia de Massamagrell com a diferent personal de l'Ajuntament van poder actuar ràpidament i van dur a terme una reanimació cardiovascular sense necessitat de fer ús de les descàrregues ja que l'afectada va començar a respirar feblement.

  Fins a l'arribada del SAMU, que la va traslladar a l'Hospital Clínic de València, els dos agents van aconseguir revitalitzar les constants vitals de la dona. Pep Galarza, regidor de seguretat ciutadana de Massamagrell ha volgut assenyalar la importància de ser municipi cardioprotegido per a reforçar la seguretat de tota la ciutadania així com l'alcalde, Paco Gómez ha afegit "som conscients que la velocitat d'actuació en aquests casos és vital, sabent que els primers cinc minuts d'actuació són decisius".

  Pujar