Castellano

Polèmica a Massamagrell: Retirarà un carrer dedicat a Joan Fuster a petició de Vox

Polèmica a Massamagrell: Retirarà un carrer dedicat a Joan Fuster a petició de Vox
  • L'abstenció del PSOE ha permés que es canvie el nom a Enrique Senent, regidor del PP que va faltar fa pocs mesos. En contra han votat Compromís i UP

Massamagrell ja no tindrà un carrer dedicat a l'escriptor valencià Joan Fuster. Una moció presentada per Vox demanava canviar el nom de Joan Fuster pel de el regidor del Partit Popular Enrique Senent, que va faltar fa pocs mesos. Gràcies a l'abstenció del PSOE, denúncia Compromís, ha pogut eixir la moció presentada per VOX i que compta amb els vots favorables de tota la dreta i de Veïns per Massamagrell. En contra han votat Compromís i UP.

La moció de VOX comptava amb l'insuficient suport de tota la dreta però que amb l'abstenció del PSOE s'ha facilitat que la moció de l'extrema dreta quedara aprovada. Compromís va demanar la retirada de la moció per a poder consensuar un carrer que siga aprovat per unanimitat pel plenari: “No entenem que dos regidors del PP no donen suport a la retirada del punt que es proposa des de Compromís i UP, perquè creguem que ha de ser el Partit Popular, com a companys d'Enrique Senent, els que en una comissió lideren la iniciativa de carrer que portaria el nom del regidor del seu partit”.

Els únics partits que van votar en contra van ser Compromís i UP, “sempre argumentant que ens sembla una bona iniciativa dedicar un carrer al regidor que ha faltat en actiu, però no ens agraden les maneres d'imposar un carrer i no té cap sentit haver de llevar un carrer a una persona per a poder posar-li-la a una altra”, denúncia Compromís en un comunicat.

“Lamentem també que el PSOE continue permetent que VOX marque les línies a seguir, mostra de l'extraordinària feblesa amb què governen els socialistes a Massamagrell”, conclou la formació taronja.

Pujar