10 d’abril de 2020 10/4/20

Octavio Sanchis i María José Cano es proclamen vencedors de la 15KM de Massamagrell

Octavio Sanchis i María José Cano es proclamen vencedors de la 15KM de Massamagrell - (foto 1)

  La coneguda 15KM Vila de Massamagrell va celebrar la seua XVIII edició aquest dissabte passat 18 de maig de 2019 aconseguint reunir a 1.600 participants.

  Enguany la prova ha tornat a estar inclosa dins del Circuit de Carreras Populars de la Diputació de València i gràcies al treball, tant del Club d'Atletisme de Massamagrell com de tota l'organització, tot ha eixit com estava previst i sense cap incident. 

  Com tots els anys, la carrera començava a les 19 hores, i 47:24 minuts més tard i després de recórrer un traçat de 15.000 metres de recorregut urbà i desnivells, Octavio Sanchis era el primer atleta en travessar la línia de meta proclamant-se vencedor de la carrera. Tan sols uns segons darrere, Hicham Ettaichmi quedava en segona posició amb una marca de 47:59; i David Aparicio ocupava el tercer lloc amb un temps de 48:13. 

  D'altra banda, María José Cano s'alçava amb la victòria en categoria femenina aconseguint fer el recorregut en 55:41. Patricia Montalvo repetia la mateixa posició que l'any passat: segona classificada, aquesta vegada amb un temps de 57:42, quasi 2 minuts menys que l'edició passada. I el tercer lloc era per a Lucía Alberola, tercera classificada amb una marca de 57:51. 

  En quant als guanyadors locals Raúl Millán i Adela Ferenczik arribaren a meta amb un temps de 50:31 i 1:09:19 respectivament. En categoria local masculina, Antonio Torralbo i Paco Monzó també repetien segona i tercera posició igual que l'any passat superant-se a si mateixos amb marques de 52:45 i 54:11. I respecte a la categoria local femenina, Verónica Martínez quedava subcampiona amb un temps de 1:09:25 i Sonia Navarrete es portava el bronze amb 1:10:23. 

  En aquesta ocasió, el podi també va destacar per ser un podi igualitari, en el qual les dones i homes classificats van pujar alhora a ocupar el seu lloc i recollir el seu trofeu. 

  Un any més, els participants han pogut gaudir de la 15K i els carrers del nostre poble s'han omplit del bon ambient esportiu que es respira any rere any el dia d'aquest esdeveniment.

  Pujar