Castellano

Oberta la fase de propostes ciutadanes per als pressupostos participatius 2018 de Massamagrell

Oberta la fase de propostes ciutadanes per als pressupostos participatius 2018 de Massamagrell

    Els Pressupostos Participatius de Massamagrell 2018 ja són una realitat. Durant les dues últimes setmanes s'ha culminat amb la fase de comunicació, que pretenia donar a conèixer la iniciativa al major nombre de veïnes i veïns de Massamagrell.

    Des del passat 5 de juliol fins al 18 d'aquest mes, ja es troba oberta la fase de recollida de propostes. Per a açò s'han habilitat dues vies: Una presencial, dipositant el butlletí de proposta en les Urnes Participatives distribuïdes pels edificis públics municipals. I una altra telemàtica, mitjançant el Portal de Participació Ciutadana, MASSAMAGRELL PARTICIPA.

    "Una vegada s'arrepleguen totes les propostes la Comissió Tècnica de l'ajuntament, composta per diferents persones funcionàries del consistori, les valoraran sobre la base dels criteris objectius aprovats pel ple de l'ajuntament. Totes les propostes que passen aquesta fase s'arreplegaran en el Portal Massamagrell Participa per a la votació final de cadascuna d'elles. Durant tot el projecte es publicaran diferents actes i decrets per a complir amb uns índexs òptims de transparència i rendició de comptes. Tota la informació es troba disponible en les xarxes socials de l'ajuntament i en les de Massamagrell Obert", explica la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

    "Un any més l'Ajuntament de Massamagrell dóna l'oportunitat a la ciutadania de proposar nous projectes per al municipi. Els mateixos veïns i veïnes també seran els encarregats de triar mitjançant votacions aquelles propostes que es realitzaran finalment invertint 120.000 euros del pressupost municipal de l'any" exposa l'alcalde, Pep Galarza.

    Pujar