17 de febrer de 2020 17/2/20

Massamagrell tornarà a celebrar una carrera i una marxa solidària en la IV edició de RunCáncer

Massamagrell tornarà a celebrar una carrera i una marxa solidària en la IV edició de RunCáncer - (foto 1)

    AECC València ha presentat hui la quarta edició de RunCáncer, el circuit de carreres i marxes solidàries més gran de tota Europa. El regidor d'Esports, Paco Gómez, i la presidenta de la Junta Local contra el Càncer de Massamagrell, Verónica Carrillo, han assistit a l'acte de presentació celebrat al Palau de Congressos de València davant 400 persones on s'ha anunciat que està previst que participen més de 70.000 persones repartides entre els 72 esdeveniments esportius que s'organitzaran a la província de València des de febrer fins desembre.

    "Per segon any consecutiu Massamagrell serà una de les poques localitats que celebrarà la doble competició: la carrera i la marxa solidària. Encara falten per concretar les dates però només les coneguem informarem amb suficient antelació per a que totes les persones interessades estiguen al corrent", explica el regidor d'Esports, Paco Gómez.

    "La recaptació d'aquestes carreres i marxes de RunCáncer es dona íntegrament a projectes d'investigació oncològica. Tant en la carrera com en la marxa comptarem amb voluntàries de la nostra associació que ajudaran en l'organització i repartiment de dorsals. Un any més estem encantades de que el nostre municipi forme part d'aquest esdeveniment totalment solidari", exposa la presidenta de la Junta Local contra el Càncer de Massamagrell, Verónica Carrillo.

    "Ens agrada participar en aquestos esdeveniments que a més d'esportius i saludables son solidaris, des de l'Ajuntament de Massamagrell seguirem recolzant iniciatives com aquesta amb l'objectiu d'ajudar en la lluita contra el càncer", comenta l'alcalde, Pep Galarza.

    Pujar