Castellano

Massamagrell es suma al Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Massamagrell es suma al Dia Mundial contra el Càncer de Mama

    En el dia de hui se celebra el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, i l'Ajuntament de Massamagrell, juntament amb múltiples entitats públiques internacionals, s'uneix a aquesta celebració valorant i recolzant a totes les persones, majoritàriament dones, que lluiten contra aquesta malaltia.

    Amb motiu d'açò, dimarts passat 17 d'octubre, aprofitant la instal·lació del mercat setmanal, la Junta Local AECC Massamagrell va instal·lar una taula petitòria en l'Avinguda Major on es van repartir llaços contra el Càncer de Mama a tots aquells veïns i veïnes que van fer el seu donatiu. A més, es van vendre articles solidaris com a polseres, tasses, borses, clauers, mocadors i loteria de Nadal per a recaptar fons contra aquesta xacra.

    "Cada vegada es reflecteix més la solidaritat i conscienciació de la ciutadania del nostre municipi. Estem molt agraïts amb totes aquelles persones que es van acostar fins al lloc per a fer el seu donatiu i col·laborar, recaptant un total de 1.217'40€", declara la presidenta de la Junta Local AECC Massamagrell, Verónica Carrillo.

    "En el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, des de l'Ajuntament de Massamagrell, volem enviar un missatge de suport i solidaritat a tots els afectats per aquesta malaltia, i dir-los que no estan sols perquè la seua lluita és també la nostra lluita i la de tots", comenta l'alcalde, Pep Galarza.

    Pujar