Castellano

Massamagrell recapta prop de 1.000 euros per a la Fundació Alanna

Massamagrell recapta prop de 1.000 euros per a la Fundació Alanna

    Amb motiu de la setmana de commemoració del 25-N, Dia Mundial contra la Violència de Gènere, la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Massamagrell va organitzar una obra de teatre el mateix dissabte a les 22 hores en el Teatre del Centre Cultural. L'obra, titulada “Sin Género de Duda” realitzada pel grup de teatre local TeatreVesteatre, tenia un cost de 3 euros per persona, i el total de fons recaptats tenien la finalitat de destinar-se a la Fundació Alanna.

    “La Fundació Alanna treballa des de 2013 amb dones i per a dones. Duu a terme programes soci-educatius dirigits a la inclusió de dones en exclusió social, especialment les víctimes de la Violència de Gènere. Ens alegrem d'haver pogut col·laborar amb ells i fer la nostra aportació”, afirma la regidora d'Igualtat, Nina Sepúlveda.

    “Des de l'Ajuntament de Massamagrell donem les gràcies al grup de teatre TeatreVesteatre per l'espectacular actuació duta a terme, també a tots els assistents i a tots aquells que van fer la seua aportació sense assistir, recaptant un total de 989 euros” comenta l’alcalde, Pep Galarza.

     

    Pujar