25 de febrer de 2020 25/2/20

Massamagrell recapta més de 3.340€ en la II Carrera i Marxa del Circuit RunCàncer

Massamagrell recapta més de 3.340€ en la II Carrera i Marxa del Circuit RunCàncer - (foto 1)

  Ahir, diumenge 16 de setembre, Massamagrell va celebrar per segona vegada consecutiva la Carrera i Marxa solidària emmarcada dins del Circuit RunCàncer – AECC València, el circuit de carreres i marxes solidàries més gran d'Europa que ha arribat a la seua IV edició.

  Un total de 668 persones inscrites entre ambdues competicions eixien des del Passeig Joan Celda a les 10:00 hores del matí. La marxa consistia en 4KM i la carrera en 6KM, els quals Juanjo López era el primer en aconseguir recórrer-los, quedant així el primer classificat de la carrera. Per darrere d'ell, Javi Ortiz i Antonio Torralbo arribaven en segona i tercera posició. Quant a la categoria femenina, Begoña Doménech era la primera atleta en travessar la meta, i Belinda Marín i Sara Ruiz De Sola ocupaven el segon i tercer lloc, respectivament.

  En la classificació local masculina es repeteix el podi de l'edició anterior; Javi Ortiz en primer lloc, segon lloc per a Antonio Torralbo i el tercer lloc per a Paco Monzó. En la classificació local femenina Verónica Martínez quedava primera classificada, la segona posició era per a Jessica Fernández i Maria Pilar Rubio quedava en tercer lloc.

  "Enguany s'ha aconseguit recaptar un total de 3.340€ en dorsals. A aquesta quantitat cal afegir-li les 341 samarretes de la prova venudes i els 130€ que s'han recaptat amb la venda d'articles; diners que es destinarà íntegrament a la investigació del càncer. Des d'ací vull agrair a totes les persones voluntàries que han ajudat tant en l'organització com en el repartiment de dorsals aquesta setmana prèvia." exposava Verónica Carrillo, Presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Massamagrell.

  "Ens va fer molta il·lusió quan ens van anunciar que Massamagrell acolliria de nou la doble competició, així que decidim incloure aquest esdeveniment en la nostra programació de les Festes Majors i d'aquesta forma ampliar les activitats esportives durant les nostres setmanes de festa." comentava el Regidor d'Esports i Festes, Paco Gómez.

  "S'ha respirat un ambient molt bo i participatiu. Gràcies a tots els atletes que han participat en la carrera o la marxa i enhorabona especialment als guanyadors. Ens encanta participar en esdeveniments solidaris i aquestes dobles competicions ens permeten recaptar una quantitat major de diners." explicava l'Alcalde, Pep Galarza.

   

  Pujar