Castellano

Massamagrell rebaixa les taxes de l'EPA quasi un 60%

  L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Massamagrell, format per PSPV-PSOE i Compromís, ha baixat les taxes de l’Escola Permanent d’Adults, al voltant d’un 60%.

  L´EPA, un servei públic molt assolit a la localitat, ja té més de 30 anys de funcionament, i forma part dels serveis que l’Ajuntament ofereix a la ciutadania. L’anterior equip de govern del PP va pujar les taxes a més de la meitat, cosa que va produir una forta baixada d’usuaris de l’EPA. El passat dia 1 de setembre ja va eixir publicat al BOPV les noves taxes que entraran en vigor aquest curs 16/17.

  El regidor encarregat de l’Escola d’Adults, Pablo Bellver, és mostra molt satisfet per la baixada de taxes, i espera poder així incrementar el nombre d’usuaris. “Els serveis públics han de ser accessibles per als ciutadans i més amb els actuals problemes econòmics i socials que tenim. L’EPA és un eina de gran utilitat per a la reinserció en el sistema educatiu, en el món professional i també per al concepte universal de la formació continuada al llarg de la vida”, ens diu el regidor.

  L’Alcalde de la localitat, Paco Gómez, es mostra molt content per la mesura presa, “ja que era un punt del nostre programa electoral que teníem què complir. Hem vingut per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, i això és el que estem fent”.

   

  Pujar