20 de setembre de 2020 20/9/20

Massamagrell realitza obres al CEIP Bisbe Amigó

Massamagrell realitza obres al CEIP Bisbe Amigó - (foto 1)

  Aprofitant les vacances d’estiu, l’Ajuntament de Massamagrell ha realitzat obres de millora, manteniment i adequació, al CEIP Bisbe Amigó, el que farà que, el pròxim curs escolar tinga millors prestacions.
  En concret, a banda del manteniment ordinari, s’ha reformat la cuina del col·legi, i s’ha adequat l’aula de dos anys, en la que es durà a terme el projecte experimental d’infantil 2 anys que ha posat en marxa la Conselleria d’Educació per al curs 2016-2017, amb una inversió de més de 15.000 euros.

  El Regidor d’Educació, Pablo Bellver, diu “estar molt satisfet de les intervencions al CEIP Bisbe Amigó, un col·legi que mai ha estat en igualtat de condicions respecte als demés, i per tant, en menys prestacions, i això ja estem canviant-ho”.

  L´Alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha mostrat “la seua satisfacció per aquestes obres de millora al centre, i per la nova iniciativa de l´aula pública de 2 anys, perquè amb ella, anem pas a pas, pel camí de la gratuïtat de l´educació pública y de qualitat, i amb açò ajudem a que les famílies milloren el seu dia a dia, que en definitiva, és per al que estem ací”.

  Per altra banda, i amb una inversió de 10.000 euros, també en la resta dels centres de la localitat, l´Ajuntament ha fet reposicions, millores, manteniment i pintura, per a garantir un bon inici del nou curs escolar.

  Pujar