Castellano

Massamagrell presenta la samarreta de les Festes Majors 2018

Massamagrell presenta la samarreta de les Festes Majors 2018

    Ahir, dilluns 16 de juliol, l'alcalde Pep Galarza i el regidor de Festes, Paco Gómez presentaren el disseny guanyador de la 4ta edició del Concurs de Disseny de la Samarreta de les Festes Majors de Massamagrell, junt amb el seu dissenyador, Miguel March Azor.

    El disseny de la samarreta oficial de les Festes Majors 2018, titulat "dos mil divuit" fou votat pels veïns i veïnes de Massamagrell, obtingué un 49'7% dels vots. "Taca blava" fou el disseny que quedà segon, amb un 35'33% dels vots. A continuació, en tercer lloc, es troba el disseny "Tradicions d'ahir i hui" amb el 7'18%, en quart lloc "Camiss", amb el 4'79% dels vots, i, per últim, "Festes majors 2018", amb un 3%.

    La samarreta oficial és de color rosa i compta amb diversos elements festius que evoquen el poble de Massamagrell. El premi per al dissenyador, Miguel March, és de 250 euros.

    Les samarretes es poden encomanar fins al 27 de juliol en el Centre Cultural, en horari de 10:00 A 13:30h. El preu de la samarreta és de 3€, que s'abonaran en efectiu en el moment de la reserva.

    Pujar