31 de març de 2020 31/3/20

Massamagrell presenta el III Duatló per equips de la Lliga de Clubs Caixa Popular

Massamagrell presenta el III Duatló per equips de la Lliga de Clubs Caixa Popular - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Massamagrell presenta el III Duatló per equips de la Lliga de Clubs Caixa Popular - (foto 2)
  Massamagrell presenta el III Duatló per equips de la Lliga de Clubs Caixa Popular - (foto 3)
  Massamagrell presenta el III Duatló per equips de la Lliga de Clubs Caixa Popular - (foto 4)
  Massamagrell presenta el III Duatló per equips de la Lliga de Clubs Caixa Popular - (foto 5)
  Massamagrell presenta el III Duatló per equips de la Lliga de Clubs Caixa Popular - (foto 6)
  Massamagrell presenta el III Duatló per equips de la Lliga de Clubs Caixa Popular - (foto 7)

  Massamagrell ha presentat el III Duatló per equips de la Lliga de Clubs Caixa Popular en una roda de premsa per als mitjans de comunicació. La prova tindrà lloc el diumenge 11 de febrer a les 9:00 hores des del Camí Compositora Àngels López Artigas. A la prova s'han inscrit un total de 130 equips, la qual cosa suposa una participació de 716 duatletes, que hauran de recórrer 5km a peu, 21km amb bicicleta i altres 2’5km a peu. 

  Paloma Redondo, responsable de Comunicació de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, ha sigut l'encarregada de moderar l'acte. Durant la seua intervenció ha explicat que aquesta edició de la Lliga de Clubs Caixa Popular consta d'un total de 5 proves repartides per tota la Comunitat Valenciana: tres triatlons i dos duatlons, un d'ells a Massamagrell i organitzat pel club Tridimonis. De fet, Massamagrell acull la primera prova d'aquest campionat de 2018. Paloma Redondo també ha destacat la necessitat que existisquen ajuntaments i clubs que organitzen un dels esdeveniments esportius més cotitzats de la Comunitat Valenciana. 

  Jesús González, organitzador del duatlón, ha reconegut el gran repte que suposa l'organització d'aquesta prova en la qual hi haurà treballant unes 140 persones entre gent del club, Policia Local, Guàrdia Civil, membres de Protecció Civil, entre uns altres. 

  “Després de l'èxit de les dues edicions anteriors, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ens ha volgut recompensar sent la seu d'una de les proves autonòmiques de la Lliga de Clubs. Sempre hem apostat pel Duatlón i mentre estiguem en el Govern seguirem recolzant aquest tipus de proves. Aquest diumenge esperem l'arribada d'un important nombre de persones, la qual cosa afavorirà el comerç local del nostre municipi” destaca el regidor d'Esports, Paco Gómez.

  “Aquest Duatló és una prova molt exigent doncs té una gran participació i la qualitat dels esportistes és molt alta però estem segurs que estarà a l'altura de les circumstàncies” afirma Eduardo Prat, representant de la Junta Directiva de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. 

  Amador Cano, director de l'oficina de CaixaPopular a Massamagrell, ha destacat l'interès de la seua entitat a “col·laborar en aquest tipus d'esdeveniments esportius com el duatló, que és un esport que cada vegada més està en auge”.

  A la presentació també ha acudit Ramón Ejeda, un dels triatletes més reconeguts a nivell nacional, que ha participat de les tres edicions de duatló que s'han celebrat a Massamagrell perquè considera que “aquest tipus de competició enalteix els valors de l'esport com el companyerisme, la competitivitat o la superació”. 

  “Ens fa especial il·lusió celebrar en el nostre municipi un esdeveniment esportiu a nivell autonòmic tan important com a est. Després de tres anys organitzant aquest duatló hem arribat molt lluny, no sé fins a on arribarem en els pròxims anys” comenta l'alcalde, Pep Galarza.

  Pujar