Castellano

Massamagrell presenta a les Clavariesses de la Inmaculada Concepció y als Clavaris de la Verge del Rosari

Massamagrell presenta a les Clavariesses de la Inmaculada Concepció y als Clavaris de la Verge del Rosari
  • L’acte oficial va tindre lloc anit, en la Plaça Constitució i va comptar amb la visita oficial de la Fallera Major de València, Marina Civera

  • La presentación va ser a càrrec de l’estilista Carles Ruiz, pregoner de les festes d’enguany

Les Festes Majors de Massamagrell 2019 arriben al seu cap de setmana gran després de la presentació de les Clavariesses de la Immaculada Concepció 2019 i els Clavaris de la Verge del Rosari que va tindre lloc anit en la Plaça Constitució.

Aquest acte oficial va comptar amb l'estilista Carles Ruiz, pregoner de les festes, com a mestre de cerimònies, així com amb l'actual Fallera Major de València, Marina Civera, que va signar el Llibre d'Or de l'Ajuntament de Massamagrell i va rebre la insígnia oficial del municipi de mans del acalde, Paco Gómez.

A més, Marina Ruiz i Ventura, Clavariessa Major, va dedicar unes emotives paraules a les seues companyes clavariesas i al veïnat de Massamagrell.

“És per a nosaltres un honor haver rebut a la Fallera Major de València en un acte tan important per a Massamagrell com és la presentació dels Filles de María i els Clavaris de la Verge del Rosari”, en paraules de la regidora de festes, Nina Sepúlveda.

L'alcalde de la localitat, Paco Gómez, va destacar que “Massamagrell és una ciutat amb unes festes que són una referència a la província tant en activitats com en diversió de la ciutadania i participació d'aquesta, per això cal agrair a clavariesses i festers que, amb el seu treball, mantenen encesa la flama de les nostres festes”.

El cap de setmana gran de Massamagrell s'inicia hui amb el ‘Dia de Disfresses’ que comptarà amb el tradicional ball de disfresses infantil a la vesprada i el de la nit, amenitzat per l'Orquestra Montecarlo, demà, tindran lloc actes taurins com a commemoració del tradicional ‘Dia del Bou’ i, finalment, el diumenge se celebrarà el ‘Paelles Holi Fest’, una mescla d'oci, art i gastronomia.

Pujar