Castellano

Massamagrell premiarà l'ús del valencià en el comerç local

Massamagrell premiarà l'ús del valencià en el comerç local

  L'Ajuntament de Massamagrell serà un dels 15 municipis que rebran una subvenció per a premiar als comerços que fomenten l'ús de la llengua valenciana en els seus establiments.

  D'aquests 15 municipis, la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha seleccionat cinc de l'Horta: Silla, Quart de Poblet, Burjassot, Alboraia i Massamagrell.

  Aquesta subvenció, valorada en un màxim de 3.200 euros, premiarà aquells comerços locals que opten per la utilització del valencià en la seua retolació, senyalització interna, documentació administrativa, marxandatge o en la comunicació a través de les seues xarxes socials.

  “És la primera vegada que demanem aquesta subvenció i la rebem. Massamagrell compta amb una gran nombre de comerços que opten per l'atenció en valencià, i amb aquest premi, a més d'ajudar-los econòmicament, reconeixem l'ús que fan d’aquesta llengua”, comenta l'alcalde de Massamagrell i regidor de Comerç, Paco Gómez.

  La regidora de Normalització Lingüística, Araceli Munera, ha afegit “El valencià és la llengua del Poble. Des de l'Ajuntament l'hem secundat sempre oferint cultura en valencià, activitats educatives en valencià o llançant campanyes en aquest idioma. A més, en les nostres xarxes socials es pot comprovar que tant els comunicats com la cartelleria sempre es publica tant en valencià com en castellà”.

  Amb aquesta subvenció rebuda, l'Ajuntament de Massamagrell atorgarà els premis segons dos modalitats: el Premi al comerç local per l'ús del valencià en la retolació i en el material imprés, o el Premi al comerç local per l'ús del valencià aplicat a les noves tecnologies.

  Pujar