Castellano

Massamagrell posa en marxa VEOC, un projecte de curtmetratges sobre igualtat

Massamagrell posa en marxa VEOC, un projecte de curtmetratges sobre igualtat
  MÉS FOTOS
  Massamagrell posa en marxa VEOC, un projecte de curtmetratges sobre igualtat - (foto 2)
  Massamagrell posa en marxa VEOC, un projecte de curtmetratges sobre igualtat - (foto 3)

  La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Massamagrell ha posat en marxa VEOC (Video-Viernes, Entra, Opina i Comparteix), una iniciativa que pretén donar a conèixer la realitat social sobre la igualtat a través de curtmetratges. El Facebook d'Igualtat Massamagrell pujarà cada divendres fins al 30 de març, un d'aquests curtmetratges seleccionats per l'equip del Pla Municipal d'Igualtat, que està impulsant l'Ajuntament durant els últims anys.

  "Per a aconseguir un major abast i difusió, l'apartat de comentaris de les publicacions estarà obert a tota persona que vulga aportar la seua opinió i compartir-la en el seu propi perfil. Des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Massamagrell s'anima a totes les persones a participar en aquesta iniciativa, aportant la seua opinió i compartint-la, així com a conèixer una mica més sobre aquesta realitat que ens concerneix a totes les persones" assegura Nina Sepúlveda, regidora d'Igualtat.

  "L'objectiu principal d'aquesta activitat és conscienciar sobre els problemes socials entorn de la igualtat, tals com la conciliació de la vida laboral, familiar i personal, la coeducació, la discriminació per raó de sexe, la igualtat d'oportunitats, la salut laboral i la violència de gènere, entre molts altres" destaca l'alcalde, Pep Galarza.

  Pujar