Castellano

Massamagrell obri les portes de Serveis Socials a la seua ciutadania

Massamagrell obri les portes de Serveis Socials a la seua ciutadania

  L’Ajuntament de Massamagrell ha obert hui les portes de l’edifici de Serveis Socials perquè la ciutadania del municipi s’apropara a conéixer de primera mà les seues instal·lacions, el treball que es fa i els programes i activitats que desenvolupen per millorar la vida de les persones.

  A les 10 hores començava la presentació de l’acte per part de l’alcalde davant un gran nombre d’assistents, i a continuació ha sigut la regidora de Benestar Social, Nina Sepúlveda, qui ha pres el torn de paraula per a donar la benvinguda. Treballadores i treballadors de l’àrea s’han encarregat, durant les més de tres hores de duració de la jornada, d’acostar aquest sistema a les persones i normalitzar-lo, consolidar-lo i garantir a tots els ciutadans i ciutadanes el dret a l’atenció de les seues necessitats i problemàtiques, a prevenir-les, a la promoció de l’autonomia personal i familiar, a la inclusió i a la dinamització comunitària i social. Finalment, el subsecretari de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Francesc Gamero Lluna, ha tancat l’acte.

  “Els Serveis Socials són una de les quatre potes de l’estat del benestar junt amb l’educació, la sanitat i les pensions. És important que la gent de Massamagrell conega les tasques dels serveis socials del nostre poble, que conega la quarta pota de la cadira que els permet sentir-se segurs, i és per això pel que hem volgut sumar-nos a aquesta campanya de la Generalitat Valenciana”, ha explicat la regidora de Benestar Social, Nina Sepúlveda.

  “Amb açò hem volgut posar en coneixement el sistema d’atenció social que no és conegut per la ciutadania en general, i quina millor manera que mostrar-ho i explicar-ho de la mà dels i les professionals que treballen dia a dia les diferents situacions donades al voltant nostre”, ha comentat l’alcalde, Pep Galarza.

   

   

  Pujar