Castellano

Massamagrell lliura els premis del X Concurs de Cartells sobre el Dia Internacional de la Dona

Massamagrell lliura els premis del X Concurs de Cartells sobre el Dia Internacional de la Dona

    Ahir dimarts, 6 de març, va tenir lloc el lliurament de premis del X Concurs de Cartells sobre el Dia Internacional de la Dona en el Centre Cultural. De les 26 obres que es van presentar al concurs, el cartell guanyador triat pel jurat ha sigut “Paraula de Dóna” de Daniel Cardona Pla, que ha rebut un premi de 350 euros. 

    La ciutadania de Massamagrell també va tenir l'oportunitat de votar les obres i finalment, amb un total de 81 punts, el cartell guanyador per votació popular ha sigut “Siguem el que Vullgem ser” de Paola Carrasco Martín, que ha rebut un premi de 200 euros. La votació popular va estar oberta del 22 de febrer al 2 de març. 

    “En el jurat hem comptat amb grans experts en la matèria com el són Vicente Garcés Horta, llicenciat en Belles arts; Maximina de la Font Andrés, llicenciada en Belles arts; Carmen Sanz Díaz, llicenciada en Belles arts; Inmaculada Valls, gerent del Centre Cultural de l'Ajuntament de Massamagrell i llicenciada en Història i Tato Muñoz, director de l'agència de publicitat VdM de València” ha afirmat la regidor d'Igualtat, Nina Sepúlveda. 

    “Animem a tota la ciutadania de Massamagrell a acostar-se al Centre Cultural a visitar l'exposició de tots els cartells presentats que estarà oberta fins a dijous que ve, 15 de març” ha sostingut l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza.

    Pujar