Castellano

A Massamagrell i Dénia es jugaran les semifinals dels JECV de frontó parelles

A Massamagrell i Dénia es jugaran les semifinals dels JECV de frontó parelles
  • El pròxim cap de setmana es disputen les semifinals dels Jocs Esportius de Frontó Parelles dels provincials de València i d'Alacant

Els XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana estan arribant al seu tancament en la modalitat de Frontó Parelles. Aquest cap de setmana, concretament el diumenge al matí, es disputen les semifinals d'aquesta modalitat a les províncies de València i Alacant.

En el provincial de València, aquestes semifinals es jugaran en els frontons de Massamagrell a partir de les 10.15 hores. En la categoria benjamí jugaran en una semifinal, Meliana contra El Genovés i en l'altra s'enfrontaran Massamagrell contra La Murtera. En la categoria aleví, en la primera semifinal s'enfrontaran El Puig A i Oliva A, mentre que en la segona competiran Meliana A contra Meliana C. En infantils, s'enfrontaran en una semifinal Algimia contra Massamagrell A, i a l'altra El Puig s’enfrontarà a Marquesat A. En la categoria cadet, en una semifinal jugarà Vinalesa B contra Godelleta, mentre que en l'altra s'enfrontaran Massamagrell i Montserrat A. Per a tancar aquesta província, en juvenils, s'enfrontaran en una semifinal El Puig B i El Puig A, i a l'altra El Genovés jugarà contra Massamagrell.

En el provincial d'Alacant, aquestes semifinals es disputaran en la localitat de Dénia a partir de les 9.30 hores, també aquest diumenge 12 de gener. En la categoria benjamí, s'enfrontaran en la primera semifinal, Sella-Relleu A contra Orba A, mentre que en la segona jugaran Beniarbeig-El Verger A i Ondara A. En alevins, en una semifinal jugaran Sella-Relleu i Ondara B, i a l'altra Ondara A competirà contra Castalla. En la categoria Infantil, Sella-Relleu A s’enfrontarà a Laguar en una semifinal, mentre que en l'altra, Xàbia jugarà contra Petrer. En cadets, en la primera semifinal jugarà Benidorm A contra Orba, i en la segona Beniarbeig-El Verger A s’enfrontarà al vencedor de la partida de Beniarbeig-El Verger B i El Campello, que és una eliminatòria ajornada de quarts de final. Finalment, en la categoria juvenil, en una semifinal s'enfrontaran Sella-Relleu A i Beniarbeig-El Verger, mentre que en l'altra competiran Ondara A i Petrer.

Les finals del provincial es disputaran al llarg del mes de Gener.

Pujar