elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Massamagrell convoca els II Premis a l'ús del valencià en el comerç local

Massamagrell convoca els II Premis a l'ús del valencià en el comerç local

  L'Ajuntament de Massamagrell ha tornat a rebre, per segon any consecutiu, una subvenció de la Diputació de València per a premiar als comerços que fomenten l'ús de la llengua valenciana en els seus establiments.

  D’igual manera que a la primera edició, la subvenció premiarà aquells comerços locals que opten per la utilització del valencià en la seua retolació, senyalització interna, documentació administrativa, marxandatge o en la comunicació a través de les seues xarxes socials.

  Amb aquesta subvenció rebuda, l'Ajuntament de Massamagrell atorgarà els premis segons

  dos modalitats: la A i la B, cadascuna d’elles amb un primer premi de 1.000 euros, un segon premi de 600 euros, i un tercer premi de 400 euros.

  L'alcalde de Massamagrell i regidor de Comerç, Paco Gómez, comenta que aquests premis “valoren l’ús del valencià en el sector comercial i són molt bona iniciativa per a motivar a què els comerços que no ho fan, s’animen a comunicar en la llengua valenciana”.

  L’any passat hi hagué alguns comerços que adaptaren els seus rètols al valencià per a poder participar, fent que la campanya complira el seu objectiu. Per això, la regidora de Normalització Lingüística, Araceli Munera, anima “a tots els comerciants i comerciantes a què tinguen rètols i material imprés en valencià per a la seua clientela, i a més puguen optar a aquests premis”.

  Els comerços podran presentar les sol·licituds fins al 26 d’aquest mes de juliol, la instància i les bases es troben disponibles en la pàgina web de l’Ajuntament de Massamagrell (https://www.massamagrell.es/pagina/ii-premis-lus-del-valencia) i per a més informació es pot contactar amb la Regidoria de Normalització Lingüística-Aviva Massamagrell, situada al Centre Cultural, presencialment o a través del correu gnl@massamagrell.es o el telèfon 673228809.

  Pujar