Castellano

Massamagrell continua celebrant les reunions de Taula Multidisciplinària en Matèria de Violència de Gènere

Massamagrell continua celebrant les reunions de Taula Multidisciplinària en Matèria de Violència de Gènere

  L’Ajuntament de Massamagrell va celebrar la setmana passada una nova reunió de Coordinació Multidisciplinària en Matèria de Violència de Gènere, conforme a l’establit en el punt IV del Protocol de Col·laboració subscrit per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i el Ministeri de l’Interior, al que l’Ajuntament es troba adherit.

  La reunió va ser presidida per l’alcalde, Pep Galarza, amb la presència dels regidors responsables de Seguretat Ciutadana i Educació, Pablo Bellver; i Benestar Social, Igualtat i Sanitat, Nina Sepúlveda. També va comptar amb la presència de membres de la Guàrdia Civil, de Policia Local, de Serveis Socials, del Gabinet Psicopedagògic i dels Centres Educatius.

  En aquesta reunió, es va dur a terme el seguiment i valoració en la intervenció integral en l’àmbit local contra la violència de gènere, així com el diagnòstic de la situació del municipi i seguiment dels casos existents.

  “Aquestes reunions es realitzen amb la finalitat que les àrees implicades treballen conjuntament i de forma coordinada. Fins al moment és com sestà treballant, en un ambient d’harmonia i professionalitat, el qual és d’agrair i de reconèixer l’esforç”, comenta l’alcalde, Pep Galarza.

   

  Pujar