Castellano

Massamagrell celebrà la X1ª edició dels “Premis Vila de Massamagrell”

Massamagrell celebrà la X1ª edició dels “Premis Vila de Massamagrell”

  El passat divendres 13 de juliol se celebrà la XIª edició dels “Premis Vila de Massamagrell”. L’esdeveniment començà a les 20:00h al pati del Centre Cultural i hi acudiren al voltant de 200 persones.

  El lliurament de premis començà amb un discurs de la mà de Paco Gómez, regidor de Festes. L’encarregat d’entregar els guardons i de pronunciar uns breus discursos fou Pep Galarza, alcalde del municipi.

  Enguany, el premi a persona destacada per la seua trajectòria professional i personal fou per a Manuel Bleda Rodríguez, futbolista i veí de Massamagrell. Bleda ha passat per diversos clubs de futbol com ara el Levante U.D. i el C.D. Castelló .També ha jugat en equips d’altres països com Bielorrusia, Tadjikistan i Romania. El seu club actual és el Eastern AA Sports Club, de Hong Kong. Com actualment es troba a Hong Kong foren els seus pares qui arreplegaren la distinció.

  A continuació s’entregà el premi a una associació o entitat de la localitat que s’ha distingit per la seua labor social. Els guanyadors foren els grups escolta Sant Joan i Alezeya. Ambdós han destacat per dinamitzar l’oci a Massamagrell des de fa més de 30 anys. A través de l’organització de multitud d’activitats han educat en valors a molts joves del municipi. Els representants d’ambdues associacions pujaren a l’escenari a recollir les distincions.

  El guardó per a una institució que ha col·laborat en l’impuls i la transformació del poble fou per a l’Agència Valenciana de Turisme. L’Agència ha contribuït a que Massamagrell participe en diverses fires de turisme d’àmbit nacional i també ha facilitat que el poble reba ajudes per a millorar les seues infraestructures turístiques. Fou el Director d’Estratègia Territorial Turística, Josep Gisbert i Querol, qui arreplegà el guardó i pronuncià unes paraules d’agraïment.

  Finalment, s’atorgà el premi a un mitjà de comunicació que ha contribuït en portar el nom de Massamgrell més enllà del seu terme, el periòdic comarcal Nou Horta. Nou Horta s’encarrega de difondre notícies de la comarca a través de 4 periòdics locals que arriben a més de 30 municipis. La directora de l’empresa Nous Tractes, Jéssica Medina Campos, pujà a l’escenari a arreplegar el guardó i féu un discurs d’agraïment.

  Després de l’entrega de premis els assistents pogueren gaudir d’un berenar d’orxata i granissats de llima a càrrec de l’Ajuntament.

   

   

   

  Pujar