Castellano

Massamagrell assisteix al X aniversari del Pacte d'Alcaldies pel Clima i l'Energia

Massamagrell assisteix al X aniversari del Pacte d'Alcaldies pel Clima i l'Energia
  MÉS FOTOS
  Massamagrell assisteix al X aniversari del Pacte d'Alcaldies pel Clima i l'Energia - (foto 2)

  L'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, el Regidor de Projectes Europeus, Paco Gómez, i el tècnic urbanista municipal, Pablo Torres, assisteixen durant hui i demà, 21 i 22 de febrer, a Brussel·les a la cerimònia del X aniversari del Pacte d'Alcaldies pel Clima i l'Energia, al com està adherit l'Ajuntament de la localitat.

  El Pacte d'Alcaldies pel Clima i l'Energia és el principal moviment europeu enfront del canvi climàtic en el qual participen més de 6.500 ajuntaments de tota Europa. En aquesta trobada, els representants de cada municipi coneixeran de quina manera contribuir a millorar els objectius d'energia i clima de la UE.

  Dins d'aquest programa, l'Ajuntament de Massamagrell ha rebut per part de la Diputació de València, una subvenció d'11.000 euros en la qual la diputació aporta el 75% del total i l'ajuntament el 25% restant.

  "Des de l'adhesió de l'Ajuntament de Massamagrell a aquest pacte, aprovada en la sessió plenària del 27 d'abril de 2016, el Consistori ha treballat per complir el paquet de mesures de la UE sobre clima i energia, que els seus tres pilars fonamentals són l'atenuació, l'adaptació i l'energia segura, sostenible i assequible", ha assegurat el regidor de Projectes Europeus, Paco Gómez.

  Aquesta cita també servirà per a conèixer possibles línies d'actuació per a la tercera convocatòria del programa Accions Urbanes Innovadores en el qual Massamagrell es presenta de nou i que està destinat a reduir els efectes del canvi climàtic. En aquest sentit, Massamagrell continuarà treballant juntament amb altres municipis veïns per a aconseguir així un estalvi energètic major i reduir problemes comuns tals com a inundacions per pluges.

  "Estem cercant noves subvencions per a engegar diferents projectes d'eficiència energètica, sostenibilitat i mitigació del canvi climàtic, per a poder complir els objectius climàtics i energètics de la UE per a 2030" ha explicat l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza.

  Pujar