Castellano

Massamagrell arranca les seues Festes Fundacionals amb la Ruta de la tapa

Massamagrell arranca les seues Festes Fundacionals amb la Ruta de la tapa
  • La tercera edició de 'Tasta'm' se celebrarà a partir de demà fins al 15 de juliol

MÉS FOTOS
Massamagrell arranca les seues Festes Fundacionals amb la Ruta de la tapa - (foto 2)

Demà comença la tercera edició de "Tasta'm", la ruta de la tapa de Massamagrell, un recorregut gastronòmic que dóna inici a les Festes Fundacionals.

Del 6 al 15 de juliol els ciutadans podran provar les 15 tapes elaborades per cadascun dels establiments participants, a un preu de 2€ per tapa amb aigua o quinto, i 2'5€ per tapa amb refresc o una altra beguda. Les tapes se serviran des de les 18:00 fins a les 21:00 o les 23:00h, depenent de l'horari establert per cada comerç. Els horaris exactes es poden consultar en la pàgina web de l'Ajuntament.

Els bars, restaurants i cafeteries de Massamagrell ofereixen una gran varietat gastronòmica, que inclou tant tapes tradicionals com plats exòtics. Estarà en mans dels ciutadans triar quin és la tapa guanyadora de l'edició.
"El Niño del Wasabi" ha sigut el bar guanyador en les dues edicions anteriors, l'any passat amb la tapa "Nico Wasabi", un piruletón de pit de pollastre i bacon amb salsa teriyaki.

"Tasta'm té una gran acceptació entre els veïns i veïnes de Massamagrell i ha passat a ser una cita desitjada a l'estiu, coincidint amb les Festes Fundacionals", explica la regidora de Comerç, Sabrina León.

"Amb Tasta'm volem apostar pel comerç i l'hostaleria local. Fins al moment, les dues edicions passades s'han celebrat amb èxit convertint-se aquesta ruta en sinònim de qualitat gastronòmica del poble de Massamagrell", afirma l'alcalde, Pep Galarza.

Pujar