Castellano

Massamagrell aprova un pla per a la conciliació familiar i la prevenció enfront del coronavirus a proposta de Cs

Massamagrell aprova un pla per a la conciliació familiar i la prevenció enfront del coronavirus a proposta de Cs
  • Gimeno: “El paquet de mesures també preveu facilitar els mitjans tecnològics per a l'educació a distància a les famílies més vulnerables”

Massamagrell ha aprovat un pla “per a la conciliació familiar i la prevenció enfront del coronavirus a proposta de Cs”, ha celebrat el portaveu de la formació taronja, Jesús Gimeno.

Segons l'edil, “es tracta d'un paquet de mesures perquè les famílies puguen conciliar el seu treball amb les mesures de seguretat i prevenció que imposa la crisi”. “Es preveu que l'Ajuntament oferisca activitats diàries a l'alumnat, de manera gratuïta per als quals més el necessiten i per un preu assequible, encara no determinat, per a la resta”, ha concretat.

A més, ha explicat el regidor de Cs, “es realitzarà un llistat de famílies més vulnerables per a dotar-les dels recursos tecnològics necessaris per a l'educació a distància o semipresencial”. “No podem permetre que cap veí es quede arrere per la seua condició econòmica”, ha defensat.

Finalment, ha destacat, “també s'ha aprovat la implantació dels camins escolars segurs”. Per a Gimeno, “aquest programa ara és més necessari que mai per a mantindre les distàncies de seguretat i evitar els contagis”.

Pujar