Castellano

Massamagrell adquireix dos nous desfibril·ladors i tres dispositius “Dechoker”

Massamagrell adquireix dos nous desfibril·ladors i tres dispositius “Dechoker”
  MÉS FOTOS
  Massamagrell adquireix dos nous desfibril·ladors i tres dispositius “Dechoker” - (foto 2)

  Massamagrell es va convertir en municipi cardioprotegit a causa de l'adquisició de dos equips de desfibril·ladors. Des del consistori s'ha volgut ampliar el servei, que a partir d'ara comptarà amb dos nous aparells situats un al Centre Cultural i un altre al Barri de la Magdalena.

  Però a més, l’Ajuntament de Massamagrell és conscient de la importància de continuar reforçant la seguretat de tota la ciutadania. Per això s'han adquirit tres dispositius “Dechoker”, un aparell per a evitar l'asfíxia, dispositiu d’anti-enneguada. Un d'ells per a xiquets, un altre per a adults i un tercer per a persones majors.

  Pep Galarza, regidor de Seguretat Ciutadana senyala: “A través de la força de succió s'aconsegueix extraure qualsevol objecte que obstruïsca les vies respiratòries evitant qualsevol tipus de lesió provocada per la maniobra Heimlich. Aquest instrument de primers auxilis es troba en les instal·lacions de l'ajuntament i la Policia Local que actua com a unitat mòbil”.

  A través de la campanya “Jo et salve” s'ha dotat d'aquest equipament a més d'impartir els respectius cursos de formació a policia de la localitat i personal de l'ajuntament.

  Paco Gómez, alcalde de Massamagrell ha assenyalat “Els nous desfibril·ladors i els “Dechoker” se sumen als aparells ja existents amb tal de millorar l'eficàcia i rapidesa d'actuació en casos de parades cardiorespiratòries i asfíxia”

   

   

   

  Pujar